Dacia Service îţi pregăteşte maşina de primăvară!

Autor: Andrei Ştirbu 21 mart. 2014 Știri auto

În cadrul acestei campanii, orice client posesor al unui autovehicul Dacia beneficiază de o verificare în 17 puncte gratuită. În plus, clienţii pot opta pentru un pachet promoţional de pneuri care cuprinde montajul anvelopelor de vară, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de iarnă timp de 6 luni, la un preţ de numai 15 lei/pneu (TVA inclus).

Iar pentru ca oferta să fie cu adevărat imbatabilă, clienţii pot beneficia de reduceri de 30% la piese si manoperă pentru plăcuţe/ discuri de frână/ bielete de direcţie şi de 25% la piesele şi manopera pentru schimbul de ulei. In locul acestor reduceri, clienţii pot opta pentru varianta de vouchere cadou pe care să le folosească pentru reparaţii mecanice sau la achiziţia de piese si accesorii de origine în reţeaua autorizată Dacia.

În cazul clienţilor persoane fizice care îşi creează – sau care au deja – cont pe aplicaţia My Dacia, o reducere suplimentară de 10% este aplicată pentru orice intervenţie mecanică iniţiată în perioada de desfăşurare a promoţiei.

La această campanie de primăvară cu acoperire naţională participă 75 de reparatori din reţeaua autorizată Dacia. Promoţia se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor persoane juridice, în calitate de utilizatori ai unei flote de autovehicule (conform unui contract de leasing).

Verificarea de primăvară în 17 puncte pe care Dacia o oferă gratuit pe durata campaniei include următoarele operaţiuni: controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare; controlul nivelurilor, al stării şi etanşeităţii circuitului de frână/ ambreiaj; controlul stării şi etanşeităţii burdufurilor/ cuzineţilor elastici/ rotulelor; controlul liniei de eşapament; verificarea etanşeităţii amortizoarelor (control vizual); controlul jocului de ambreiaj (în funcţie de model); controlul uzurii discurilor şi plăcuţelor de frână; controlul nivelului uleiului de motor; controlul climatizării; controlul vizual al stării caroseriei; controlul semnalizării şi iluminării exterioare/ interioare; controlul funcţionării martorilor luminoşi ai tabloului de bord; controlul stării parbrizului şi retrovizoarelor exterioare; controlul lamelelor ştergătoarelor şi al nivelului lichidului de parbriz; controlul stării şi presiunii pneurilor şi al securităţii roţilor; controlul jocului tren faţă; controlul pasajelor de roţi.

Mai multe detalii despre desfăşurarea campaniei „Pregăteşte-te de primăvară cu Dacia Service!” găsiţi pe site-ul www.dacia.ro sau adresându-vă direct service-urilor de marcă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide