Daimler şi grupul Geely negociază pentru servicii de car-sharing

Germanii de la Daimler negociază cu grupul chinez Geely pentru crearea unui joint venture

Daimler şi grupul Geely negociază pentru servicii de car-sharing Daimler şi grupul Geely negociază pentru servicii de car-sharing

Producătorul auto german Daimler poartă discuţii cu grupul chinez Geely privind crearea unui joint venture pentru oferirea de servicii de ride-hailing şi car-sharing în China, potrivit Bloomberg. Joint venture-ul 50:50 nu a fost încă finalizat.

„Avem un dialog constructiv cu reprezentanţii chinezi. Cred că există potenţial pentru ambele părţi şi mai multe oportunităţi decât riscuri“, a declarat şeful Daimler Dieter Zetsche. Geely deţine o participaţie în cadrul Daimler şi vizează parteneriate în domeniul tehnologiei autovehiculelor electrice şi autonome. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.