David VS Goliat! - VIDEO

Un crash-test cu final neprevăzut

David VS Goliat! - VIDEO David VS Goliat! - VIDEO

Cu siguranţă cunoaşteţi crash-testul dintre un Mercedes S-Klasse şi un Smart ForTwo, cu rezultate suprinzătoare. Însă avem şi o altă variantă: Audi Q7 versul Fiat 500. 

Prima lecţie de condus alături de un şofer profesionst incognito produce o reclamă genială - VIDEO

Spre comparaţie, cuşca Smart-ului rezistă impactului mult mai bine, iar deformarea se păstrează în exteriorul dispozitivului de protecţie.

În cazul Fiatului, caroseria şi structura de rezistenţă suferă deformări considerabile. Totuşi, se poate observa că modelul de clasă mini reuşeşte să-şi protejeze pasagerii chiar şi în cazul unui accident cu o maşină sensibil mai mare.

Iar în cazul în care nu ştiţi crash-testul Smart-S-klasse, o aveţi aici.

Cum să conteşti o amendă de circulaţie sau o amendă luată în autobuz: model de contestaţie şi ghid practic

Cât te costă să conteşti în instanţă o amendă de circulaţie

Cum arată noua bijuterie a infrastructurii din România - GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.