De ce s-au „îngrăşat” manechinele folosite la testele auto

Un manechin pentru teste poate costa şi 1 milion de dolari

De ce s-au „îngrăşat” manechinele folosite la testele auto De ce s-au „îngrăşat” manechinele folosite la testele auto

Manchinele folosite în testarea automobilelor au devenit mai plinuţi, pentru că, în medie, oamenii au devenit mai plinuţi, informează Bloomberg.

Humanetics, compania producătoare de manechine, are chiar un model obez, cu burtă şi grăsime pe coapse.

Un manechin pentru teste costă între 500.000 şi 1 milion de dolari şi sunt folosite din anii 60. De atunci nu s-au schimbat foarte mult, cu excepţia mărimii.

Dată fiind şi îmbătrânirea populaţiei şi numărul tot mai mare de persoane în vârstă care conduc, un alt model de manechin reproduce o femeie în vârstă de 70 de ani.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.