Decizia senatorilor: Radarele vor fi instalate exclusiv pe autovehiculele cu înscrisurile şi însemnele poliţiei rutiere

Radarele un vor mai putea fi folosite decât ....

Decizia senatorilor: Radarele vor fi instalate exclusiv pe autovehiculele cu înscrisurile şi însemnele poliţiei rutiere Decizia senatorilor: Radarele vor fi instalate exclusiv pe autovehiculele cu înscrisurile şi însemnele poliţiei rutiere

Senatul a adoptat iniţiativa legislativă prin care se propune ca radarele să se instaleze exclusiv pe autovehiculele care prezintă înscrisuri şi însemnele distinctive ale poliţiei rutiere.

Prin propunerea legislativă, pentru modificarea şi completarea art.109 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, se doreşte modificarea modului prin care se vor aplica măsuri contravenţionale pentru cei care depăşesc viteza legală.

Pentru ca această propunre legislativă să intre în vigoare este necesar să fie adoptată de deputaţi şi să fie promulgată de şeful statului, ca apoi să fie publicată în Monitorul Oficial.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.