Deschiderea Transfăgărăşanului se amână

Deschiderea celui mai spectaculos drum din România va fi amânată, din cauza vremii.

Deschiderea Transfăgărăşanului se amână Deschiderea Transfăgărăşanului se amână

Deschiderea celui mai spectaculos drum din România va fi amânată, din cauza vremii. CNAIR a anunţat că Transfăgărăşanul nu se va mai deschide la 1 iulie, cum era programat.

Mai jos este mesajul CNAIR:

Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care anunţă cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judeţe, printre care şi judeţul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, CNAIR a decis, pentru siguranţa participanţilor la trafic, că circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule.

Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică şi ploi abundente reprezintă un real pericol pentru partcipanţii la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărăşanului.

Precizăm că CNAIR va deschide acest sector de drum după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condiţiile de siguranţă pentru cei care aleg acest traseu.

De asemenea facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să respecte retricţiile impuse temporar pe perioada afectată de fenomenele meteorologice din această perioadă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.