Detalii noi despre Skoda Felicia – low cost-ul Skoda

Skoda va lansa în curând un urmaş pentru Skoda Octavia Tour, care se pare că va prelua numele Skoda Felicia şi va apărea în două săptămâni.

Detalii noi despre Skoda Felicia – low cost-ul Skoda Detalii noi despre Skoda Felicia – low cost-ul Skoda

Salonul de la Moscova este un Salon al contrastelor, pe de o parte se anunţă automobile premium, cum ar fi Audi A7, iar pe de altă parte se vorbeşte despre multe debuturi de modele accesibile. Unul dintre ele va fi se pare urmaşul lui Skoda Octavia Tour. Cehii vor să scoată pe linie moartă acest automobil şi să vină cu un model de sine stătător, despre care se spune că va reînvia denumirea Felicia, conform autoblog.it.

Acest model se anunţă a fi o versiune şi mai accesibilă a lui VW Polo Sedan, un automobil care nici el nu este prea scump, urmând să împrumute platforma de la germani. În aceste condiţii comparaţia cu un Logan devine foarte legitimă, mai ales dacă luăm în considerare că principalele motorizări ale low costului vor fi de 1.6 benzină, respectiv TDI.

În orice caz, mai ales în Europa de Est viaţa Logan-ului se anunţă tot mai grea, numai la Salonul de la Moscova fiind anunţate două modele rivale şi mai există şi alţi constructori care au dat de înţeles că vor să muşte din cota automobilului românesc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.