Deus Ex Machina

Este clar că viitorul va fi verde, dar cam greu ne putem imagina cum vor arăta atunci fructele pasiunii de azi (bolizi şi motociclete).

Deus Ex Machina Deus Ex Machina

Un student de la Art Center Pasadena, Jake Loniak, şi-a prezentat propria perspectivă asupra a ceva ce se dorește o motocicletă. Și-a botezat creația Deus Ex Machina. Aceasta este propulsată cu ajutorul unui motoraş electric care, în teorie, permite 0-100 km/h în 3 secunde. Prin intermediul a 7 “vertebre” artificiale, care deservesc 36 grupe de muşchi artificiali, Deus Ex Machina poate rula în poziție “bipedă”.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.