DIESELGATE. Ai Skoda, Seat, Audi sau VW? Află aici dacă ai instalat software-ul cu probleme

Proprietarii de maşini construite sub umbrela VW pot afla dacă sunt afectaţi de scandalul Dieselgate

DIESELGATE. Ai Skoda, Seat, Audi sau VW? Află aici dacă ai instalat software-ul cu probleme DIESELGATE. Ai Skoda, Seat, Audi sau VW? Află aici dacă ai instalat software-ul cu probleme

La scurt timp după ce Volkswagen a oferit clienţilor săi posibilitatea de a afla online, pe baza seriei de şasiu, dacă maşina lor este afectată de scandalul emisiilor, alţi constructori de sub aceeaşi umbrelă au venit cu soluţii asemănătoare.

Astfel, Skoda, Seat şi Audi oferă acum proprietarilor de maşini posibilitatea de a afla dacă maşina lor conţine softul care stă la baza scandalului Dieselgate.

Tot ce trebuie să facă proprietarul este să-şi introducă seria şasiului.

VERIFICĂ AICI, DACĂ AI SKODA

VERIFICĂ AICI, DACĂ AI SEAT

VERIFICĂ AICI, DACĂ AI VOLKSWAGEN

Citeşte şi:

Ce se va întâmpla cu VW, după scandalul Dieselgate

Zece reclame geniale din lumea auto - GALERIE FOTO

DIESELGATE. Volkswagen anunţă câte maşini diesel sunt afectate în Europa şi lista motoarelor cu probleme

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.