Diferenţe dintre cauciucurile de iarnă şi cele de vară

Foarte multă lume se gândeşte sau se întreabă de ce să-şi echipeze maşina cu cauciucuri de iarnă, doar au mers foarte multă vreme doar cu anvelope de vară şi iarna şi nu au păţit nimic. BMW ne prezintă un video comparativ elocvent.

BMW ne prezintă în paralel cum se compartă un BMW X3 echipat cu cauciucuri de iarnă şi cu cauciucuri de vară. Diferenţele sunt foarte clare între cele două maşini, comportamentul maşinii echipate cu cauciucuri de iarnă fiind foarte clar: distanţa de frânare este mult mai mică în comparaţie cu maşina echipată cu cauciucuri de vară, iar în curbe...se poate ajunge rapid în situaţii dramatice.

VEZI VIDEO AICI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.