Doar pentru femei: calendarul LIQUI MOLY ”Men at work”

Băieţi, haideţi la fotbal sau la o bere şi lăsaţi-vă prietenele sau soţiile să savureze noul calendar Liqui Moly ”Men at Work”. Fetelor, ce lună alegeţi?

Doar pentru femei: calendarul LIQUI MOLY ”Men at work” Doar pentru femei: calendarul LIQUI MOLY ”Men at work”

Ce-şi doresc femeile de la bărbaţi? Printre multe altele, ele ar vrea ca ei să-şi pună muşchii la bătaie pentru diverse lucruri de făcut prin casă, pe lângă casă, pe sub casă sau pe casă. Cu alte cuvinte, le cam plac bărbaţii muncitori, dar nu are rost să intrăm în detalii, nu-i aşa?...

Doamnelor şi domnişoarelor, iată un calendar care vă este dedicat doar vouă, realizat de cunoscuta companie de uleiuri Liqui Moly. Suntem curioşi:

CE LUNĂ DIN CALENDAR VĂ PLACE CEL MAI MULT, FETELOR?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.