Două accidente rutiere au avut loc ieri seară pe bulevardul Iuliu Maniu. Şoferii spun că ar fi de vină poliţiştii - VIDEO

Ca niciodată, şoferii au căzut de acord asupra vinovatului.

Două accidente rutiere au avut loc ieri seară pe bulevardul Iuliu Maniu. Şoferii spun că ar fi de vină poliţiştii - VIDEO Două accidente rutiere au avut loc ieri seară pe bulevardul Iuliu Maniu. Şoferii spun că ar fi de vină poliţiştii - VIDEO

Două accidente rutiere au avut loc ieri seară pe bulevardul Iuliu Maniu. Două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului, unul dintre şoferi a fost rănit şi a ajuns la spital. Câteva minute mai târziu şi la doar câteva sute de metri distanţă, alte două maşini erau implicate într-un accident, scrie Digi24. Amândoi conducătorii auto susţin că de vină ar fi chiar poliţiştii care dirijau circulaţia în zonă, pentru că i-ar fi îndrumat greşit. Un copil a fost rănit în impact.

VIDEO

Primul accident s-a produs cu puţin înainte de miezul nopţii. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini a ricoşat şi s-a ciocnit de un autoturism parcat pe marginea drumului.

În timp ce la faţa locului se făceau încă măsurători, o maşină de poliţie se grăbeşte spre alt accident, produs la doar câteva sute de metri distanţă.

România este pe primul loc în Uniunea Europeană, cu aproape două mii de decese. Pe drumurile din ţara noastră, anual au loc aproximativ 30 de mii de accidente rutiere. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.