Drifturi într-un Porsche Carrera GT? Da, acesta este cel mai tupeist hagwalah din toate timpurile

Am văzut multe nebunii făcute pe străzile din Orientul Mijlociu, însă hagwalah cu un Porsche Carrera GT depăşeşte orice doză de tupeu etalată până acum.

Drifturi într-un Porsche Carrera GT? Da, acesta este cel mai tupeist hagwalah din toate timpurile Drifturi într-un Porsche Carrera GT? Da, acesta este cel mai tupeist hagwalah din toate timpurile

Fără îndoială că tipul din spatele volanului a dezvoltat o relaţie serioasă cu Porsche Carrera GT. Carrera GT nu este doar un exemplar rarisim (produs în circa 1.200 de unităţi), ci este şi una dintre cele mai neprietenoase modele Porsche produse vreodată. De asemenea, este şi scump, asta dacă cineva binevoieşte să ţi-l vândă.

Sperăm doar că această demonstraţie să fie una izolată, pentru că nu am putea să mai îndurăm alte minute de încrâncenare uitându-ne la cum este aruncat un Carrera GT în toate părţile. 

Oare când o să înceteze arabii să mai filmeze cu electrocasnicele?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.