După 13 ani, Audi nu mai vrea să fie sponsorul echipei FC Barcelona. Cine i-ar putea lua locul

Brandul spaniol Cupra, desprins din Seat, este în negocieri avansate cu FC Barcelona pentru a deveni sponsor al catalanilor, în locul companiei Audi, informează Periodismo del Motor.

După 13 ani, Audi nu mai vrea să fie sponsorul echipei FC Barcelona. Cine i-ar putea lua locul După 13 ani, Audi nu mai vrea să fie sponsorul echipei FC Barcelona. Cine i-ar putea lua locul

Brandul spaniol Cupra, desprins din Seat, este în negocieri avansate cu FC Barcelona pentru a deveni sponsor al catalanilor, în locul companiei Audi, informează Periodismo del Motor.

Dacă este dus la capăt, acordul între Cupra şi FC Barcelona ar urma să însemne mai mult decât nişte maşini Cupra pentru jucători. Astfel, spaniolii ar înlocui Audi, care au colaborat cu gruparea catalană în ultimii 13 ani. Unul dintre motivele încheierii colaborării ar fi că jucătorii echipei nu au respectat clauza din contract prin care trebuiau să vină la antrenamente în maşinile constructorului german.

Nu se ştie suma pe care Cupra o va plăti anual, însă este posibil să fie în jurul valorii de 5 milioane de euro, cât plăteau şi cei de la Audi.

Rămâne de văzut dacă jucătorii vor accepta să conducă maşinile Cupra, însă este posibil ca brandul spaniol să fie mai indulgent legat de apariţia acestora în alte modele.

Printre maşinile puse la dispoziţia jucătorilor vor fi Cupra Ateca, Leon Cupra R şi Leon Cupra ST. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.