Ediţia ProMotor de septembrie deschide toamna pentru pasionaţii auto

Dacă te-ai întors din vacanţă cu energie şi forţe proaspete, o să-ţi placă la nebunie revista ProMotor pe luna septembrie, o ediţie dinamică, plină cu materiale savuroase şi cele mai tari teste ale verii.

Ediţia ProMotor de septembrie deschide toamna pentru pasionaţii auto Ediţia ProMotor de septembrie deschide toamna pentru pasionaţii auto

Pentru că o vară reuşită se continuă cel mai bine cu o toamnă plină de surprize, revista ProMotor de luna septembrie revine cu subiecte nou-nouţe. Noua Mazda MX-5 (Miata) a fost prezentată oficial la Barcelona, iar ProMotor a luat parte la lansarea decapotabilei japoneze. Toate detaliile picante, doar în revista ProMotor din luna septembrie.

Porţia de istorie auto sărbătoreşte 100 de ani de viteză, obsesii pentru doborârea recordurilor şi temerarii pentru care drogul vitezei a însemnat o împingere permanentă a limitelor personale dar şi a maşinăriilor infernale pe care le pilotau. Totul, în materialul special "Un secol de viteză", inclus în numărul de septembrie al revistei ProMotor.

Pentru noi, vara a fost mai degrabă aglomerată, aşa că ne-am ţinut de treabă şi vă aducem teste pe săturate. Am testat noul BMW Seria 2 Active Tourer, primul BMW din istorie cu tracţiune faţă, l-am plimbat pe drumurile de la noi pe mezinul roadster Mercedes-Benz SLK şi i-am arătat Transilvania SUV-ului BMW X3 facelift.

Vă servim şi porţia de politică, pentru că am studiat cu atenţie legăturile dintre Dacia, Putin şi Ghosn, într-un material-analiză care nu trebuie ratat, dar totodată unim trecutul şi viitorul într-o întrebare la care omenirea aşteaptă un răspuns: "Unde sunt maşinile noastre zburătoare?".

Dacă ţi-am atras atenţia, te invităm să răsfoieşti revista ProMotor din luna septembrie şi să te bucuri de materiale dedicate exclusiv pasionaţilor de maşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.