Ediţia specială Dacia Techroad este disponibilă în Anglia. Livrările încep din această lună – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 9 luni Știri

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2019, noile modele în nivelul de echipare Techroad sunt acum disponibile în Regatul Unit, livrările începând din această lună.

Preţurile de plecare sunt următoarele: pentru Sandero Stepway preţul de start este de 13,534 de euro, pentru Logan MCV Stepway – 15.275 de euro, iar pentru Duster 18.989 de euro. 

Clienţii pot alege una dintre cele două culori exterioare exclusive numite Fusion Red şi Highland Gray. Alte îmbunătăţiri vizuale ar mai fi accentele de culoare gri şi roşii, capacele oglinzilor laterale cu detalii roşii, capacul central roşu pe jantele de 16 inci pentru Stepway şi jante de 17 inchi pentru Duster. 

Cele două modele Stepway beneficiază, ca standard, de un sistem de infotainment Media Nav Evolution cu conectivitate Android Auto şi Apple CarPlay, DAB radio, conectivitate Bluetooth, aer condiţionat, sistem de control al vitezei de croazieră cu limitator, şi senzori de parcare spate.

Duster Techroad oferă sistemul Media Nav Evolution cu conectivitate pentru telefoane inteligente, cameră 360 de grade, climatizare, keyless, senzori Blind Spot şi senzori de parcare spate.


 Comentarii
Inchide