Elena Udrea, cum poţi să urăşti atât de mult Porsche Cayenne Turbo?

Relaţia dintre un Porsche Cayenne Turbo şi Elena Udrea s-a terminat în mod foarte dureros pentru neamţ: a fost părăsit în schimbul unei sume jenant de mici...

Elena Udrea, cum poţi să urăşti atât de mult Porsche Cayenne Turbo? Elena Udrea, cum poţi să urăşti atât de mult Porsche Cayenne Turbo?

Cu toate că durerosul adevăr a ieşit la iveală în 2014, Elena Udrea a completat declaraţia de avere în contextul cadidaturii la preşedinţie, noi am dat peste el abia acum, pe fondul noilor evenimente în care este vizată blonda preferată a românilor. (nu intrăm în detalii, pentru că s-ar fi putut să le fi citit deja - colegii de la Mediafax şi Ziarul Financiar au detaliat situaţia actuală).

În declaraţia de avere, fosta doamnă Udrea a completat, în rubrica „Bunuri mobile”, cu două autovehicule, un Fiat 500 (2012) şi un Mercedes (2005). Da, recunoaştem, am fost curioşi de care model Mercedes produs în 2005 s-a îndrăgostit Elena Udrea... asta până când am trecut la următoarea rubrică, unde era trecută o crimă pentru care nu există consecinţe penale. 

CRIMĂ!

Se pare că în anul 2014 Elena Udrea a „înstrăinat” un Porsche Cayenne Turbo în schimbul a 5.000 de euro. Nu are rost să spunem că, la o căutare pe Google de „Porsche Cayenne Turbo second hand”, cea mai bună ofertă o să fie de minim opt ori mai mare ca această sumă. Nu găsim motiv mai pertinent pentru acest gest, decât acela că doamna Udrea urăşte maşina. OK, ştim că SUV-ul Porsche, în prima sa generaţie, nu era chiar o frumuseţe... dar avea 500 de cai-putere!

În fine, dacă eşti în căutare de oferte bune, ştii cu cine să vorbeşti. Ai fi dispus să faci sacrificii financiare pentru, să zicem, un S500 4MATIC la un preţ de 6.000 de euro? Sau un Fiat 500 pentru 300 de euro?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.