Europenii iubesc SUV-urile produse în România. Pe ce locuri se află în topul vânzărilor

De partea cealaltă, relocarea Ford Ecosport ...

Europenii iubesc SUV-urile produse în România. Pe ce locuri se află în topul vânzărilor Europenii iubesc SUV-urile produse în România. Pe ce locuri se află în topul vânzărilor

Dacia Duster a încheiat primul trimestru al acestui an pe locul trei în topul celor mai bine vândute SUV-uri de clasă mică la nivelul Uniunii Europene plus Elveţia şi Norvegia, în urcare o poziţie faţă de anul 2017, depăşind rezultatele lui Opel Mokka, odată cu lansarea celei de-a doua generaţii.

De partea cealaltă, relocarea Ford Ecosport la Craiova pentru piaţa europeană a adus un salt puternic pentru SUV-ul american. Dacă vechiul model a încheiat anul 2017 pe locul nouă şi se afla pe locul 10 în primul trimestru al anului trecut, noul model a urcat pe locul şapte în primul trimestru şi pe cinci luând în calcul rezultatele din martie.

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.