Experiment VIDEO. Cum reacţionează cei care au parcat pe locul pentru handicapaţi: ”Aşa, şi?”

Autor: Marius Vișan 25 feb. 2016 Știri auto
Experiment VIDEO. Cum reacţionează cei care au parcat pe locul pentru handicapaţi: ”Aşa, şi?”

 


Vloggerul Mircea Bravo a postat ieri un filmuleţ în care face un experiment pe stăzile Clujului, vizavi de şoferii care parchează pe locurile pentru persoane cu dizabilităţi. Mai exact Mircea a luat un scaun cu rotile şi s-a pus în faţa unor locuri speciale de parcare, iar în momentul când cei care opreau maşina acolo îi întâmpina cu scaunul, oferindu-se să-i ajute. Reacţiile celor surprinşi sunt diverse, dar ce au în comun toate acestea este că atunci când sunt abordaţi majoritatea şoferilor încep să negocieze. 

Legislaţia din România specifică clar că în cazul când locurile de parcare pentru persoane cu dizabilităţi sunt ocupate de alte persoane decât cele vizate, riscă amendă, însă au existat destule cazuri când pe aceste locuri au parcat chiar maşini de Poliţie. 

Handicap de bun-simţ

Posted by Mircea Bravo on Wednesday, February 24, 2016

 

 


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide