Experiment VIDEO. Cum reacţionează cei care au parcat pe locul pentru handicapaţi: ”Aşa, şi?”

Vloggerul Mircea Bravo a postat ieri un filmuleţ în care face un experiment pe stăzile Clujului, vizavi de şoferii care parchează pe locurile pentru ...

Experiment VIDEO. Cum reacţionează cei care au parcat pe locul pentru handicapaţi: ”Aşa, şi?” Experiment VIDEO. Cum reacţionează cei care au parcat pe locul pentru handicapaţi: ”Aşa, şi?”

 


Vloggerul Mircea Bravo a postat ieri un filmuleţ în care face un experiment pe stăzile Clujului, vizavi de şoferii care parchează pe locurile pentru persoane cu dizabilităţi. Mai exact Mircea a luat un scaun cu rotile şi s-a pus în faţa unor locuri speciale de parcare, iar în momentul când cei care opreau maşina acolo îi întâmpina cu scaunul, oferindu-se să-i ajute. Reacţiile celor surprinşi sunt diverse, dar ce au în comun toate acestea este că atunci când sunt abordaţi majoritatea şoferilor încep să negocieze. 

Legislaţia din România specifică clar că în cazul când locurile de parcare pentru persoane cu dizabilităţi sunt ocupate de alte persoane decât cele vizate, riscă amendă, însă au existat destule cazuri când pe aceste locuri au parcat chiar maşini de Poliţie. 

Handicap de bun-simţ

Posted by Mircea Bravo on Wednesday, February 24, 2016

 

 


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.