Fast & Furious 7 în varianta poloneză are ca „eroi” un Trabant şi două Fiaturi. Vrem varianta de lungmetraj!

În ciuda evidentei absenţe a unui buget hollywoodian, acest trailer „made in Poland” pentru o parodie la Fast & Furious ne-a făcut să râdem suficient de mult încât să vrem să-l vedem ca lungmetraj, în cinematograf.

Fast & Furious 7 în varianta poloneză are ca „eroi” un Trabant şi două Fiaturi. Vrem varianta de lungmetraj! Fast & Furious 7 în varianta poloneză are ca „eroi” un Trabant şi două Fiaturi. Vrem varianta de lungmetraj!

În timp ce Fast & Furios 7 face bărbaţii să plângă prin cinematografe, o trupă de comedianţi din Polonia a lucrat la parodia pentru trailerul mult-aşteptatului FF7. Filmul se numeşte Ugly and Angry (în traducere, Urât şi Nervos) şi are ca protagonişti motorizaţi un Trabant, un Fiat 125p şi un Fiat 126p, conduse de băieţii buni (care poartă ochelari cu dioptrii sănătoase, pentru o mai uşoară distingere a taberelor; şi pentru că arată foarte caraghios). Băiatul rău se delectează cu tractoare şi cu scutere.

Şi, pentru că n-au avut parte de purcoaie de bancnote pentru cascadorii mâncătoare de bani, băieţii fac totul cât mai natural. Şi mai periculos. Vrem, vrem mult de tot să vedem un lungmetraj la cinema!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.