Fast & Furious 7, primul trailer oficial. VIDEO

Trailerul oficial complet pentru Fast & Furious ne arată că avem de ce să mergem în cinematografe. Cascadoriile sunt senzaţionale, iar filmul promite o luptă de zile mari împotriva unui inamic neaşteptat.

Fast & Furious 7, primul trailer oficial. VIDEO Fast & Furious 7, primul trailer oficial. VIDEO

Fast & Furious 7 e unul dintre cele mai aşteptate filme de către pasionaţii de maşini. Acum avem şi trailerul oficial complet, care ne arată că avem ce vedea în a şaptea iteraţie a formidabilei serii dedicate fanilor vitezei şi adrenalinei. Surpriză, oare cine e „the bad guy”? :)

Fără prea multe alte cuvinte, iată cum arată primul trailer oficial al Fast & Furious 7:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.