FC Arsenal în continuare cu Citroen

Odată cu startul unui nou sezon în Barclays Premier League, Citroën şi Arsenal Football Club au anunţat prelungirea parteneriatului pentru încă trei ani. Astfel, Citroën DS4, Citroën C4 şi Citroën DS3 devin maşinile oficiale ale clubului londonez.

FC Arsenal în continuare cu Citroen FC Arsenal în continuare cu Citroen

În afara branding-ului de pe Emirates Stadium, Citroën va dezvolta un parteneriat integrat cu clubul londonez şi va promova asocierea cu Arsenal nu doar în Marea Britanie, ci şi în Europa şi China. Staff-ul şi jucătorii echipei vor avea la dispoziţie noile modele Citroën. De asemenea, gama de vehicule utilitare va fi folosită pentru transportul echipamentului sportiv la meciurile din deplasare, dar şi la acţiunile caritabile organizate de club. În ultimii trei ani, Citroën a colaborat cu Arsenal la numeroase proiecte caritabile iar banii au fost donaţi asociaţiilor Teenage Cancer Trust şi Centrepoint. În plus, Citroën, furnizorul oficial de maşini al clubului de fotbal Arsenal Londra, a iniţiat şi un program avansat de conducere defensivă pentru a-i învăţa pe tinerii jucători ai clubului cum să conducă în siguranţă pe drumurile publice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.