Felix Baumgartner urmăreşte o maşină de drift. Cu elicopterul! (VIDEO)

După ce a sărit din spaţiu, Felix Baumgartner încearcă să nu se plictisească prea tare pe Pământ. Aşa că a învăţat să piloteze elicoptere şi s-a dat în spectacol pe aerodromul Debrzno din Polonia, unde s-a întâlnit cu pilotul de drifturi Jakub Przygoński.

Felix Baumgartner urmăreşte o maşină de drift. Cu elicopterul! (VIDEO) Felix Baumgartner urmăreşte o maşină de drift. Cu elicopterul! (VIDEO)

Felix Baumgartner e cunoscut pentru săritura istorică din 2012, când a venit în cădere liberă din stratosferă către Pământ. De atunci şi până acum, lucrurile au fost mai liniştite, însă era doar o chestiune de timp până când austriacul dependent de adrenalină urma să facă ceva impresionant.

După ce a luat lecţii de pilotaj pentru elicoptere, Baumgartner s-a gândit că ar fi interesant dacă ar urmări o maşină de drift cu elicopterul, la doar câţiva metri de sol. Aşa că a colaborat cu pilotul Jakub Przygoński, care a făcut ce ştie el mai bine pe aerodromul Debrzno din Polonia: drifturi.

Rezultatul muncii celor doi poate fi văzut în videoclipul de mai jos şi este cât se poate de impresionant.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.