Ferrari California va avea transmisie manuală şi HGTC

Autor: Oraan Mărculescu 29 aug. 2008 Știri auto

Ferrari GT California automatFerari GT California, remarcat mai ales prin faptul că este primul model cu hardtop retractabil, a fost gândit iniţial ca un bolid uşor de condus şi care să ofere multă satisfacţie şi divertisment celui de la volan. Ei bine, unii fani privesc acest lucru cu scepticism, iar faptul că noul Ferrari nu are decât o cutie automată de transmisie dotată cu 3 butoane este de neacceptat pentru unii.

Pentru fi în concordanţă cu cererile publicului, Ferrari nu doar că va lansa şi oversiune cu transmisie manuală dar va adăuga şi un sistem de suspensie HGTC, la fel ca sistemul lui Ferrari 612 Scaglietti. Ceea ce va însemna că Ferrari California va avea suspensii mult mai rigide şi mai sport. În prezent Ferrari lucrează şi la proiectarea unor roţi mai uşoare decât cele actuale, care ar putea da jos circa 10-12 kg din greutatea maşinii.

Ferrari GT California Cum ar fi un Ferrari cu o transmisie manuală în şapte trepte fără ruperi de tracţiune când sunt schimbate vitezele? Ca o rachetă? Fanii vor trăi astfel de senzaţii pe viitorul model care va fi scos pe piaţă cam într-o jumătate de an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide