Ferrari California va avea transmisie manuală şi HGTC

După ce iniţial Ferrari Califonia a fost bazată pe ideea de a fi "fun" la condus producătorul îi va adăuga acum şi o cutie manuală, mai ales că unii fani privesc transmisia automată cu scepticism. California va avea şi un sistem de suspensii HGTC.

Ferrari California va avea transmisie manuală şi HGTC Ferrari California va avea transmisie manuală şi HGTC

Ferrari GT California automatFerari GT California, remarcat mai ales prin faptul că este primul model cu hardtop retractabil, a fost gândit iniţial ca un bolid uşor de condus şi care să ofere multă satisfacţie şi divertisment celui de la volan. Ei bine, unii fani privesc acest lucru cu scepticism, iar faptul că noul Ferrari nu are decât o cutie automată de transmisie dotată cu 3 butoane este de neacceptat pentru unii.

Pentru fi în concordanţă cu cererile publicului, Ferrari nu doar că va lansa şi oversiune cu transmisie manuală dar va adăuga şi un sistem de suspensie HGTC, la fel ca sistemul lui Ferrari 612 Scaglietti. Ceea ce va însemna că Ferrari California va avea suspensii mult mai rigide şi mai sport. În prezent Ferrari lucrează şi la proiectarea unor roţi mai uşoare decât cele actuale, care ar putea da jos circa 10-12 kg din greutatea maşinii.

Ferrari GT California Cum ar fi un Ferrari cu o transmisie manuală în şapte trepte fără ruperi de tracţiune când sunt schimbate vitezele? Ca o rachetă? Fanii vor trăi astfel de senzaţii pe viitorul model care va fi scos pe piaţă cam într-o jumătate de an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.