Ferrari extinde programul de personalizare

Ferrari va anunţa la Salonul Auto de la Paris extinderea oficială a programului de personalizare dedicat viitorilor clienţi.

Ferrari extinde programul de personalizare Ferrari extinde programul de personalizare

Ce face acest program de personalizare? Ei bine, e simplu. Vine clientul de Ferrari la un atelier din Marenello, e servit cu o cafeluţă mică, stă în fotolii realizate din pielea folosită la scaunele viitoarei sale maşini şi apoi în colaborare cu un consilier dedicat, îşi poate personaliza maşina dupa propriul plac.

Se pot adăuga noi culori interioare, ambianţe unice şi chiar paintjoburi dedicate. Noutatea consta în faptul că acest program, lansat iniţial în martie pentru 611 Scaglietti va fi de acum încolo disponibil şi pentru 599 GTB Fiorano.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.