Ferrari F430 Concept

Cum va arată succesorul lui Ferrari F430 rămâne un mister. Vă arătm însă cum şi-ar dori italienii urmaşul ascestui supercar, prin condeiul tânărului designer italian Luca Serafini.

Ferrari F430 Concept Ferrari F430 Concept
Ferrari F430 ConceptFerrari reprezintă mândria italienilor şi atunci când Scuderia rămâne în pană de de idei, designerii peninsulari sar în ajutor cu noi idei de concepte. Este şi cazul lui Luca Serafini, designer care a mai creat şi pentru Lamborghini studiul de design Embolado.

Cu noul concept, tânărul designer urmăreşte să prefaţeze viitorul urmaş al lui Ferrari F430. Dar după cum se poate observa, Serafini se îndepărtează de specificul lui F430 sau 360 Modena şi se inspiră mai mult din curtea celor de la Maserati şi din modelele GT ale Scuderiei. De asemenea jantele şi designul fluid ne duc cu gândul la futuristul Ferrari Ferrari F430 ConceptP4/5. Tânărul spune că s-a întors la origini cu acest model, având ca muză modelele clasice ale Scuderiei.
 
Următorul pas al designerului italian în încercarea de a îşi promova conceptul este crearea unui mulaj la scară, în speranţa  că factorii de decizie îl vor observa pe ambiţiosul creator şi acesta va prinde contractul vieţii în cadrul Scuderiei
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.