Ferrari oferă câteva detalii despre lansarea noului SUV Purosangue

Este unul dintre cele 15 modele Ferrari programate să debuteze înainte de 2023.

Ferrari oferă câteva detalii despre lansarea noului SUV Purosangue Ferrari oferă câteva detalii despre lansarea noului SUV Purosangue

Primul SUV Ferrari, dezvoltat sub numele de cod 175, este unul dintre cele 15 modele Ferrari programate să debuteze înainte de 2023.

Vor exista două noi platforme: una va fi pentru supercaruri precum F8 Tributo, în timp ce cealaltă va fi pentru maşinile din stilul GT, care va include şi noul SUV. Acesta este cunoscut sub numele de Purosangue, cuvânt italian care îmseamnă rasă pură.

Designul SUV-ului a fost aprobat de către consiliul intern al Ferrari, iar ambele platforme vor putea suporta motoarele V-6, V-8 şi V-12, cu sau fără sistem hibrid, precum şi o varietate de stiluri de caroserie.

SUV-ul este de aşteptat să fie un patru locuri şi să aibă o gardă la sol ridicată. Acesta va avea o suspensie reglabilă pe înălţime, concentrându-se pe dinamica, dar va permite şi anumite calităţi în off-road.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.