Ferrari, sponsor al echipei olimpice italiene

Ferrari împreună cu Comitetul Olimpic Italian vor ajuta la dezvoltarea mai multor materiale sportive aerodinamice şi la rezultatele tehnice ale atleţilor.

Ferrari, sponsor al echipei olimpice italiene Ferrari, sponsor al echipei olimpice italiene
Parteneriatul dintre cele două companii se va concentra pe echipamente high-tech pentru echipele italiene, folosindu-le la sporturile de vară cum ar fi caiac-canoe sau la sporturile de iarnă (bob şi ski).

Preşedintele Ferrari, Luca Cordera di Montezemolo declară că va ajuta cu tot ce se poate pentru a mări performanţele atleţilor italieni, oferindu-le acces chiar şi la tunelele de aer pentru teste din cadrul centrului Ferrari. 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.