Fiat în creştere cu 72,4%

Fiat a vândut în primele şapte luni ale acestui an 2.976 de autoturisme, în România, cu 72,4% mai mult decât în perioada similară a anului trecut, a anunţat Autoitalia, unic importator al mărcilor Fiat.

Fiat în creştere cu 72,4% Fiat în creştere cu 72,4%

Fiat a înregistrat în acest an o creştere de 72,4% faţă de anul trecut, cu 2.976 de autoturisme vândute în primele şapte luni. Modelele cu cele mai mari vânzări au fost Albea, cu 1.946 de unităţi, gama Punto cu 1.142 de unităţi şi Panda cu 925 de unităţi.

În primele şapte luni ale acestui an, Autoitalia Group, unic importator al mărcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong, Honda şi Segway a vandut 8.293 autovehicule şi 194 motociclete şi scutere Honda.

Firma a mai vândut 141 de maşini Alfa Romeo, 154 unităţi SsangYong şi 9 Maserati.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.