Filmul Fast & Furious 6 a distrus cinci maşini în fiecare zi de filmări

Filmul cu maşini Fast & Furious 6 a ajuns şi la cinematografele de pe meleagurile noastre şi, aşa cum era de aşteptat, în producţia lui au fost folosite mult mai multe maşini decât apar, de fapt, pe ecran.

Filmul Fast & Furious 6 a distrus cinci maşini în fiecare zi de filmări Filmul Fast & Furious 6 a distrus cinci maşini în fiecare zi de filmări

Al şaselea film din seria Fast & Furious s-a folosit de peste 300 de maşini şi două tancuri adevărate pentru a ajunge la rezultatul final, care poate fi văzut zilele acestea şi în cinematografele româneşti.

Şi, aşa cum era de aşteptat, multe dintre cele 300 de maşini nu au avut viaţă lungă pe platourile de filmare, căci, după spusele lui Dennis McCarthy – omul care a coordonat toate vehiculele din film, în fiecare zi au fost distruse cam 5-6 maşini.

Într-un interviu acordat NY Daily News, McCarthy spune că au fost folosite zece exemplare Dodge Charger pentru a reprezenta doar două maşini în filmul final.

Mai mult, tancul care apare la un moment dat în film e real şi, pentru ca lucrurile să meargă aşa cum trebuie, la filmări au fost folosite două tancuri adevărate şi două tancuri… neadevărate - adică două rulote care au fost făcute să arate ca nişte tancuri şi care au fost folosite pe drumurile unde greutatea maximă admisă nu a permis folosirea maşinăriilor adevărate.

McCarthy mai spune că nu s-a exagerat cu animaţiile făcute pe calculator şi că aproape tot ce se vede în film s-a întâmplat pe bune. În plus, producţia celui de-al şaptelea film din seria Fast & Furious a fost confirmată, iar lucrul la el a început deja. Se pare că, la fel ca în cazul seriei Die Hard, filmele Fast & Furious nu o să se termine prea curând.

Aţi văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.