Finaliştii Prosport la Bucharest Challenge 2008

Campania "We are looking for drivers", iniţiată de Bucharest Ring şi ziarul Prosport, pentru Cupa Dacia Logan din cadrul Bucharest Challenge 2008, s-a încheiat în data de 5 august 2008, printr-un ultim concurs între cei trei câştigători, la Circuitul de Karting AMC Kart, din Tunari.

Finaliştii Prosport la Bucharest Challenge 2008 Finaliştii Prosport la Bucharest Challenge 2008

Cabral s-a distrat putinCei trei concurenţi, Adela Bozdoc, Carmen Poenaru şi Valentin Lungu, au avut de parcurs trei probe, unde îndemânarea şi rezistenţa au punctat cel mai mult în faţa juriului profesionist. Acesta a fost format din Ioan Olaru - Director Sport ACR, Călin Herăscu - Director Adjunct Karting ACR şi Cabral - vedeta postului Acasa TV.

Cele trei probe au constat în: slalom cu maşina de curse Dacia Logan, unde s-a punctat timpul, însă s-a depunctat numărul de jaloane dărâmate; a urmat apoi rapiditatea, din cele cinci ture parcurse s-a punctat timpul cel mai bun al fiecăruia dintre concurenţi; iar ultima probă a fost cursa finală, unde cei trei participanţi s-au întrecut cot la cot cu câte un kart de 6,5 CP.

Lupta a fost strânsă, în final primii doi finalişti terminând la egalitate, cu un total de 26 de puncte. Fericiţii finalişti, ce vor merge la Cupa Dacia Logan, din cadrul evenimentului Bucharest City Challenge 2008, sunt Carmen Poenaru şi Valentin Lungu. Aceştia vor pleca în perioada imediat următoare, respectiv 11-13 august, împreună cu Roxana Ciuhulescu, la Oschersleben, în Germania, pentru a obţine licenţa de pilot.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.