Ford a confirmat că va înceta producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max

Aceasta va coincide cu sfârşitul ciclului normal de viaţă al vehiculului.

Ford a confirmat că va înceta producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max Ford a confirmat că va înceta producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max

Ford a confirmat că va înceta producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max la uzina Saarlouis din Germania, la sfârşitul lunii iunie. Aceasta va coincide cu sfârşitul ciclului normal de viaţă al vehiculului. 

Pe măsură ce producţia celor două modele compacte va înceta la sfârşitul lunii iunie, Ford Europa va renunţa la turele de noapte şi va trece la un model de operare în două ture pentru a "reduce costurile şi pentru a spori eficienţa". Mutarea face parte din planul de restructurare al Ford Europa publicat în luna ianuarie a acestui an, care urmăreşte consolidarea brandului şi crearea unei "afaceri profitabile în mod durabil în Europa".

Ford spune că această decizie a fost luată ca urmare a scăderii drastice a cererii clienţilor pentru vehiculele din acest segment.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.