Ford anchetat de UE

Uniunea Europeană va ancheta modul în care s-a realizat privatizarea fabricii de la Craiova.

Ford anchetat de UE Ford anchetat de UE
Suprinzător oficialii europeni au pornit o anchetă cu privire la o încălcare a tratatului economic european în cazul privatizării uzinei de la Craiova. UE vrea să vadă în ce măsură condiţiile şi avantajele ataşate contractului, ce includ o ştergere de datori, se regăsesc într-un preţ mai mic de achiziţie. Comisarul european Neelie Kroes a spus : "Comisia incurajează România în eforturile sale de privatizare. Totuşi, trebuie să ne asigurăm ca s-a realizat o privatizare transparentă fără un ajutor din partea statului. În acest caz avem suspiciuni că s-a întâmplat aşa ceva".

John Fleming, CEO Ford Europe a replicat printr-un comunicat de presă în care afirmă că "Acceptăm dreptul UE de a deschide o anchetă în privinţa privatizării. Vom coopera complet pentru a ajunge la o concluzie satisfăcătoare cât mai repede".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.