Ford anunţă concedieri şi închideri de fabrici în Europa. România nu va fi afectată

Ford anunţă concedieri şi închideri de fabrici în Europa, dar România nu este afectată de reduceri

Ford anunţă concedieri şi închideri de fabrici în Europa. România nu va fi afectată Ford anunţă concedieri şi închideri de fabrici în Europa. România nu va fi afectată

Constructorul american Ford va concedia mii de persoane în cadrul operaţiunilor din Europa, în încercarea de a-şi reduce costurile şi de a ajunge aproape de profitabilitate în 2019 şi 2020. Pentru a face acest lucru, Ford va optimiza întreg portofoliul pe care îl are în Europa, va reduce complexitatea şi va optimiza cele mai profitabile versiuni, crescând astfel volumele acestora.

„Vom lua măsuri pentru a trans­for­ma businessul Ford în Europa“, a spus Steven Armstrong, vicepreşe­din­tele gru­pului şi preşedinte Ford Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. „Vom investi în noi automobile, servicii, seg­men­te şi pieţe care susţin cel mai bine sus­tenabilitatea afacerii noastre“, a subliniat acesta.

Pentru a treia oară în acest deceniu, Ford îşi restructurează operaţiunile pe fondul pierderilor din regiunea europeană.

Joi, a anunţat planurile de a taia mii de locuri de muncă, de a opri producţiile modelelor C-Max şi Grand C-Max, şi de a finaliza producţia la o fabrică din Bordeaux, Franţa.

Pe de altă parte Ford îşi va consolida sediul central din Anglia, şi  revizui termenii unui joint-venture din Rusia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.