Ford Falcon FPV

Ford Performance Vehicles a pregătit pentru piața australiană două motoare impresionante, un 6 în linie de 4 litri și un V8 de 5,4 litri, ambele cu performanțe cat se poate de atrăgătoare.

Ford Falcon FPV Ford Falcon FPV
Ford FalconPropulsorul cu 6 cilindri în linie este supraalimentat, reușind să dezvolte o putere de 421 CP din cei 4000 cmc, la o turație de 5500 rpm, alternativa pentru acesta fiind un V8 aspirat, cu doar 8 CP în plus și putere maximă obținută la o turație mai mare cu 1000 rpm. Două tipuri de caroserii au fost pregătite pentru noile motoare.

Versiunea turbo va fi montată pe modelele F6 și F6 Ute, în timp ce puternicul V8-ul va fi disponibil pentru GT E, GT-P, Super Pursuit și Pursuit Ute, unde Ute este versiunea pick-up foarte populară în Australia. Mai multe detalii vor fi date publicității în iunie, când va începe comercializarea noilor modele.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.