Ford Focus ST "WRC Edition" 225 CP

Ford a lansat a doua versiune menită a celebra câştigarea campionatelor de raliuri din 2006, de data aceasta modificându-se modelul ST.

Ford Focus ST "WRC Edition" 225 CP Ford Focus ST "WRC Edition" 225 CP

Dacă prima versiune era dotată cu un motor diesel de doar 136 de CP şi asamblată în magicul număr 666, noul model a fost dezvoltat pornind de la vârful de gamă Focus ST. Echipat cu un motor cu 5 cilindri, de 2,5 litri ce dezvoltă 225 CP, noul model accelerează până la prima sută în 6,8 secunde şi este capabil de o viteză maximă de 241 km/h.

Pe lângă stickerele specifice raliurilor, versiunea WRC se diferenţiază prin spoilerele modificate, evacuarea cromată şi jantele imense de 20 de inch furnizate de cei de la OZ. Suspensia a fost coborâtă cu 15mm, iar în interior diferenţa faţă de modelul de serie este făcută de o plăcuţă din aluminiu semnată de piloţii Ford, Marcus Gronholm şi Mikko Hirvonen. În ceea ce priveşte preţul, noul model este cu 8000 de euro mai scump decât versiunea de bază.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.