Ford la Craiova - pregătirea personalului

Ford va investi în capitalul uman de la Craiova, urmând ca muncitorii olteni să fie trimişi la specializare în Germania.

Ford la Craiova - pregătirea personalului Ford la Craiova - pregătirea personalului

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj s-a întâlnit cu mai multe firme partenere ale producătorulului american de automobile Ford, acestea urmând să selecteze şi să pregătească angajaţii de la Craiova în Germania, conform agenţiei MEDIAFAX.

"Se vor ocupa de pregătirea personalului de la Ford. Ar dori să preia până la nivel de maistru, timp de şase luni de zile, în Germania, să-i pregătească în ceea ce priveşte responsabilitatea într-o fabrică Ford. Aceasta este uzanţa Ford", a declarat Ion Prioteasa Preşedintele Consiliului Dolj.

Grupul va produce în România vehiculul comercial uşor Ford Transit Connect, începând cu 2009, şi un vehicul de pasageri de dimensiuni reduse, din 2010, asamblat în exclusivitate la uzina din Craiova.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.