Ford opreşte şi producţia de motoare

Ford va opri în luna noiembrie şi producţia de motoare la Craiova, pentru o perioadă de opt zile lucrătoare, iar asamblarea modelului B-Max, în prezent sistată, va fi reluată în jurul datei de 20 noiembrie.

Ford opreşte şi producţia de motoare Ford opreşte şi producţia de motoare

Producţia de maşini este în prezent oprită, în baza programului de sistare a activităţii de 13 zile stabilit pentru luna octombrie, iar cea de motoare va reîncepe pe 18 noiembrie, a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al companiei, Ana-Maria Timiş.

"Ca răspuns la situaţia precară a pieţei europene, Ford România continuă să-şi ajusteze volumele de producţie la uzina de la Craiova şi în noiembrie. Astfel, putem confirma pentru luna noiembrie oprirea producţiei de vehicule timp de 13 zile, respectiv 8 zile în secţia de producţie motoare. Suspendarea timp de 8 zile a producţiei de motoare este cauzată de cererea redusă pentru vehicule şi se suprapune cu perioada de suspendare a producţiei de vehicule", a precizat reprezentantul Ford.

Mai multe informaţii pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.