Ford sărbătoreşte Halloweenul mai devreme cu o farsă în spălătoria auto. VIDEO

Sărbătoarea americană de Halloween este, în fiecare an, un prilej bun de promovare pentru producătorii auto. În 2014, Ford a furat puţin startul, publicând o farsă video cu mai bine de o săptămână înainte de 31 octombrie.

Ford sărbătoreşte Halloweenul mai devreme cu o farsă în spălătoria auto. VIDEO Ford sărbătoreşte Halloweenul mai devreme cu o farsă în spălătoria auto. VIDEO

În fiecare an, pe 31 octombrie, copiii americanilor din lumea întreagă se costumează în tot felul de creaturi mistice sau personaje celebre pentru a sărbători Halloweenul. Bine, mai nou, ziua aceasta se marchează şi în România, dar asta e altă poveste.

La fel cum familiile americane se pregătesc pentru o seară plină cu poveşti înfricoşătoare, tot aşa se pregătesc şi producătorii auto. De exemplu, Ford, care a furat un pic startul şi a publicat cu mai bine de o săptămână înainte de Halloween o farsă făcută într-o spălătorie auto.

VIDEO:

Tu ce zici: e pe bune sau e totul regizat?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.