Ford Transit la cota 6 milioane

Ford Transit cel mai longeviv model din gama europeană a Ford, a ajuns la un prag istoric, astăzi fiind produs exemplarul cu numărul 6.000.000.

Ford Transit la cota 6 milioane Ford Transit la cota 6 milioane

Ford Transit a fost lansat în 1965 şi în cei 45 de ani de activitate a devenit unul dintre cele mai populare modele comerciale ale Europei. Dovadă că este"veteranul" gamei Ford Europa şi că în această zi pe porţile uzinei din Kocaeli, Turcia, a ieşit exemplarul cu numărul de ordine 6.000.000. Vehiculul bornă este o versiune FT280 Kombi, cu ampatament mediu, de culoare albă, care va deservi un client german.

Ford Transit a fost primul model creat exclusiv pentru nevoile întregilor clienţi europeni, chiar dacă la acea vreme Ford Europa nu luase încă naştere ca divizie autonomă. În prezent Transit este disponibil în 85 de ţări, iar în Europa a fost cel mai bine vândut vehicul comercial în 19 ţări. Cota europeană alu Transit a fost de 12,8% în 2009, fiind cel mai popular vehicul comercial din Europa.

Va fi un an plin de ceremonii pentru Ford Transit pentru că în luna August Ford va sărbători oficial cei 45 de ani de existenţă a popularului cărăuş. Popularul Transit mai este produs în uzinele din Southampton (UK), Nanchang (China) şi Hai Duong (Vietnam) .

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.