FortuneSport - maşina supersport la comandă

Ce ar fi dacă ar exista şi oameni care să dea comandă pentru viitorul lor bolid la fel ca pentru un costum?! Sau deja v-aţi gândit la asta?

FortuneSport - maşina supersport la comandă FortuneSport - maşina supersport la comandă

Un nou bolid al FortuneSport, realizat în cooperare cu Panoz, va reuşi să-i mulţumească până şi pe cei mai mofturoşi clienţi. Noua maşină exclusivistă (producţia ei va fi limitată la doar 60 de unităţi) va fi oferită în două variante: versiunea racing Rt.R, urmată la scurt timp de varianta pentru stradă Rt.S.

Rt.R va cântări doar 750 kg şi va fi propulsat de un V8 de 6,0 litri şi 510 CP. Se preconizează că va atinge 280 km/h şi va accelera până la 100 km/h în puţin peste 3 secunde. Această versiune va scoate din buzunarul clientului 300.000 USD, din care 200.000 USD reprezintă avansul pentru comanda fermă. După care maşina va putea fi modificată conform dimensiunilor şi preferinţelor clienţilor, urmând a fi asamblată în maximum 3 săptămâni.

 

Versiunea Rt.S, care urmează să apară pe piaţă începând cu 2010, va fi mai puţin radicală, motorul urmând a dezvolta doar 360 CP, în timp ce demarajul 0-100 km/h va consuma 0,7 secunde mai mult din timpul pilotului. Rt.S va fi mai ieftină - doar 85.000 USD va costa acest model exclusivist cu două locuri şi şasiu din material compozit şi aluminiu.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.