Forza Rossa suplimentează numărul de unităţi Ferrari

Ferrari este o marcă pe val în România, importatorul Forza Rossa anunţând o suplimentare cu 20% a stocului de modele noi pentru acest an.

Forza Rossa suplimentează numărul de unităţi Ferrari Forza Rossa suplimentează numărul de unităţi Ferrari

Criza şi reducerile de cheltuieli nu se aplică şi clienţilor Ferrari din România, Forza Rossa, importatorul oficial, anunţând o depăşire a predicţiei pentru acest an. Conform Ziarului Financiar, Forza Rossa preconiza că va vinde în acest an 25 de modele, dar va suplimenta stocul cu încă 5 unităţi, comenzile depăşind numărul de maşini alocate României iniţial.

Motivul pentru care vânzările Ferrari se anunţă cu 20% mai mari decât prognoza, este Ferrari 458 Italia, cererea pentru acest bolid depăşind oferta existentă. Acest model costă doar 180.000 de euro. Spunem doar pentru că în România Forza Rossa a vândut deja 2 exemplare Ferrari 599 GTO, un bolid care are un preţ de pornire de 270.000 euro fără TVA. 599 GTO este o serie limitată, oferit în doar 599 unităţi la nivel global.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.