FOTO. Locul inedit în care şi-a montat un bucureştean instalaţia GPL

Când vine vorba de improvizaţii, românul e campion. Una din cele mai inventive ...

FOTO. Locul inedit în care şi-a montat un bucureştean instalaţia GPL FOTO. Locul inedit în care şi-a montat un bucureştean instalaţia GPL

Când vine vorba de improvizaţii, românul e campion. Una din cele mai inventive, din domeniul auto, este montarea instalaţiei GPL pe plafonul maşinii. Am primit nişte poze de la un prieten al paginii ProMotor, cu o Dacia papuc din Bucureşti, care are montată pe partea de sus a maşinii o butelie GPL. 

Nu ştim care este moivul pentru care şi-a montat butelia pe plafon, dar având în vedere că este un pick-up, presupunem că a vrut să facă economie de spaţiu pentru a putea transporta mai mult în partea din spate. 

Mai multe imagini găsiţi în galeria foto

Numarul şoferilor care decid să-şi monteze instalaţii GPL pe maşini este într-o continuă creştere. Din dorinţa de a reduce costurile facturilor la combustibil, şoferii decid să trecă de la benzină la gaz. Principalul avantaj este preţul mult mai mic, atunci când vine vorba de efectuarea unui plin, dar şi gradul scăzut de poluare. Practic, preţul unui litru de GPL este la jumătatea unui litru de benzină.

O instalaţie GPL costă în medie 2500 de lei, iar investiţia se amortizează după aproximativ 10 mii de kilometri parcurşi. Mai multe avantaje despre montarea instalaţiei GPL pe maşină, avantaje, dezavantaje, costuri şi procedură poţi citi aici.

Citeşte şi VIDEO Uită de Van Damme care face şpagatul pe camioane, Volvo a reuşit să facă o reclamă mai tare

Citeşte şi VIDEO PROMOTOR. Cum se fabrică Dacia - o incursiune în fabrica mărcii româneşti

Citeşte şi Asta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România -  FOTO

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.