Frumoasă peste limita admisă. Dacia 1300, trasă pe dreapta de poliţie în New York

Dacia 1300 a ajuns cu bine pe tărâm american

Frumoasă peste limita admisă. Dacia 1300, trasă pe dreapta de poliţie în New York Frumoasă peste limita admisă. Dacia 1300, trasă pe dreapta de poliţie în New York

Dacia 1300 a ajuns cu bine pe tărâm american. Un exemplar foarte bine întreţinut circulă pe străzile din New York. Proprietarul a postat o poză cu maşina într-o ipostază mai puţin obişnuită - când este trasă pe dreapta de poliţie: „Mergeam frumos la biserică, ascultam Guţă la maxim şi mă opreşte garcea ca să îmi strice distracţia”, a fost mesajul românului pe Facebook.

Românul Eduard Palaghita, stabilit în Glendale, SUA şi-a luat cu el o Dacie 1300 cu care se mai plimbă uneori. El a fost oprit duminica trecută de un poliţist american.

Şoferul nu depăşise viteza legală şi nici nu încălcase altă regulă de circulaţie, aşa că l-a întrebat pe poliţist de ce a fost oprit. Poliţistul i-a spus că voia să se uite la autoturismul fabricat la Mioveni. 

"Mi-a spus că vedea mereu Dacii când era copil şi era curios cum a ajuns maşina în Statele Unite. Am stat cu el vreo 15 min de vorbă, timp în care i-am arătat maşina", a mai explicat românul. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.