GALERIE FOTO. De Karaso Simplon, roadster-ul reşiţean demn de filmele cu James Bond

Autoturismul cabrio exotic De Karaso Simplon

GALERIE FOTO. De Karaso Simplon, roadster-ul reşiţean demn de filmele cu James Bond GALERIE FOTO. De Karaso Simplon, roadster-ul reşiţean demn de filmele cu James Bond

De Karaso Simplon este un autoturism cabrio realizat în Reşiţa, în stilul roadsterelor din anii ’50 de către inginerul Marius Hegeduş. Roadster-ul reşiţean este lucrat manual, este omologat de RAR Bucureşti şi a fost înscris în circulaţie. Este dotat cu o caroserie monobloc din răşină poliesterică armată cu fibră de sticlă montată pe o infrastructură de Dacia Solenza. Este echipat cu motor Renault E7J: 1390 cm3, 75 CP, 114 Nm. Are finisaje precum tapiţerie din piele ecologică, prelată din bumbac, bord din lemn, mochetă, ornamente exterioare nichelate şi sigle gravate manual.

Citeşte şi Schimbări majore la poliţele RCA, propuse de ASF

Citeşte şi VIDEO. Cu ce "monstru" pleacă la război Marina Americană

Sursă foto facutinromania.wordpress.com

Mai multe imagini cu acest cabrio exotic românesc găseşti în galeria foto

Citeşte şi VIDEO. Fifth Gear a testat maşina românească Ghe-O Rescue

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Cel mai bine vândut SUV din lume

Citeşte şi Cât costă să devii un PERICOL PUBLIC în România

Citeşte şi Chinezii intră în posesia celei mai mari rafinării din România şi a peste 800 de benzinării

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.