Gama G de la Infiniti - o nouă imagine

Modelele G, disponibile în versiune sedan, coupe şi cabrio, cu tracţiune spate sau integrală şi dotări precum 4-Wheel Active Steer, oferă deja mai mult decât majoritatea maşinilor performante de lux de pe piaţă.

Gama G de la Infiniti - o nouă imagine Gama G de la Infiniti - o nouă imagine

Odată cu lansarea gamei pentru anul 2011, disponibilă în Europa, modelele Infiniti G doresc să uşureze alegerea clienţilor, datorită unei game simplificate, cu puţine opţiuni, dar o echipare standard generoasă. Fiecare model din gama în care toate maşinile au o motorizare V6 este echipat în varianta standard cu transmisie automată adaptivă cu 7 trepte, cu padele pentru schimbarea vitezelor pe volan, pentru a oferi un control manual precis dacă este cazul sau pur şi simplu dacă şoferul simte nevoia de a prelua controlul.

Gama mai personalizată este completată de noile tipuri de design ale jantelor pentru versiunile Coupé şi Cabrio, un spoiler spate standard pe versiunile Coupé S şi noi culori exterioare pentru toate versiunile, inclusiv populara culoare Malbec Black, oferită pentru prima dată pe modelul M sedan.

Există patru versiuni în noua gamă G Sedan, două dintre acestea fiind cu tracţiune spate, iar două modele GT au capacitatea suplimentară de a utiliza tracţiunea integrală, datorită sistemului inteligent de distribuţie a cuplului de la Infiniti. La fel ca înainte, cea mai sportivă versiune G, S Premium, este echipată în varianta standard, printre alte dotări care plasează şoferul în centrul atenţiei, cu opţiunea 4-Wheel Active Steer. Două dintre cele trei modele Coupé dinamice sunt echipate la rândul lor cu funcţia 4-Wheel Active Steer, în timp ce modelul G37 Cabrio, cu acoperişul său rigid retractabil electric, reprezintă punctul culminant în materie de eleganţă şi tehnologie.

G SEDAN

Cele patru modele pentru 2011 sunt următoarele:

G37, 46.500 € TVA inclus
Dispunând acum în echiparea standard de transmisie automată cu 7 trepte cu padele pentru schimbarea vitezelor, modelul de bază al gamei Infiniti pentru Europa este un sedan spaţios şi luxos cu patru uşi şi trăsături extrem de sportive. Melodiosul motor V6 atinge 100 km/h în doar 5,9 secunde, iar stabilitatea în viraje este asigurată de manevrabilitatea precisă oferită de tracţiunea spate şi de distribuţia aproape perfectă a greutăţii. Iar datorită dotărilor precum farurile adaptive bi-Xenon, scaunele faţă reglabile electric şi jantele de aliaj de 18" oferite în versiunea standard, exclusivul model G stabileşte standardele în materie de echipare.

Seducătoarea culoare exterioară Malbec Black este disponibilă acum pe toate modelele G din 2011. Această culoare a apărut pentru prima dată pe modelul M sedan din 2010 şi a devenit, în scurt timp, un succes deosebit în rândul cumpărătorilor.

G37x GT, 50.350 € TVA inclus
Pe lângă celelalte dotări, prin ornamentele din piele şi scaunele încălzite, modelul GT de bază stabileşte noi standarde în materie de lux şi oferă caracteristici utile în toate anotimpurile prin tracţiunea integrală oferită în echiparea standard. Unul dintre cele mai populare modele G din Europa, Gx foloseşte sistemul inteligent de distribuţie a cuplului ATTESA E-TS, care echipează şi modelele crossover EX şi FX. Senzaţia la volan este asemănătoare cu cea experimentată în modelele cu tracţiune spate, însă sistemul oferă o tracţiune integrală în care 50% din cuplu este trimis la roţile din faţă atunci când este cazul. Transmisia automată cu padele pentru schimbarea vitezelor sporeşte senzaţia de sportivitate, maşina accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 6 secunde.

G37x GT Premium, 55.300 € TVA inclus
Luxul, performanţele şi tehnologia se regăsesc toate în modelul GT Premium. Având la bază modelul G37x cu puternicul său motor V6, transmisia automată cu 7 trepte şi tracţiunea integrală, modelul G Sedan, "nava amiral" în ceea ce priveşte tehnologia, oferă dotări precum Intelligent Cruise Control (ICC), sistemul de navigaţie pe hard-disc Connectiviti+, dispozitivul Music Box de 10 GB, sistemul Bose® Sound System cu zece difuzoare, cameră marşarier şi o trapă.

G37 S Premium, 56.150 € TVA inclus
Cel mai sportiv membru al familiei G Sedan, modelul S Premium profită la maximum de pe urma platformei FM (motor poziţionat în partea centrală faţă), îmbinând dotări precum tracţiunea spate, sistemul 4-Wheel Active Steer, diferenţialul autoblocant (LSD - Viscous Limited Slip Differential), suspensia sport şi frânele îmbunătăţite. Nici modelul V6 cu transmisie automată nu duce lipsă de echipări. Acesta dispune de scaune sport cu tapiţerie din piele şi o serie de tehnologii de vârf precum Intelligent Cruise Control (ICC), sistem de navigaţie prin satelit Connectiviti+ pe hard-disc, dispozitiv Music Box de 10 GB, Bose® Sound System şi altele, preluate de la modelul GT Premium.

G COUPE
Există acum trei modele în această gamă, toate cu transmisie automată şi tracţiune spate.

G37 GT Coupé, 50.400 € TVA inclus
Noile culori exterioare şi un design nou şi dinamic al jantelor din aliaj sunt elementele care scot în evidenţă modelul Coupé al anului 2011 care, în orice versiune, oferă performanţe V6 ameţitoare, pe măsura aspectului sportiv. La fel cum versiunea Sedan este oferită cu vopseaua exterioară opţională Malbec Black, în cazul tuturor versiunilor Coupé se poate opta pentru vopseaua Lapis Blue. Ambele vopsele au fost concepute astfel încât să scoată în evidenţă noul design al jantelor de 18" ale modelului GT, atingându-se perfecţiunea. Ambele vopsele sunt rezistente la zgârieturi (Scratch Shield), astfel încât zgârieturile fine dispar, caroseria rămânând imaculată timp de mai mulţi ani. Printre dotările opţionale se numără sistemul multimedia (navigaţie prin satelit, Bose, cameră marşarier, Music Box cu hard-disc) la un preţ de 3.350 € TVA inclus.

G37 S Coupé, 53.150 € TVA inclus
Spoilerul spate, cel mai nou design al jantelor de aliaj de 19" şi toate caracteristicile specifice versiunii S, inclusiv sistemul 4-Wheel Active Steer, diferenţialul autoblocant, suspensia sport şi frânele îmbunătăţite, sunt oferite în echiparea standard pe modelul anului 2011. Astfel versiunea S din 2011 plasează şoferul în centrul atenţiei.

G37 S Premium Coupé, 57.450 € TVA inclus
Cel mai reprezentativ Coupé îmbină atractivitatea sportivă şi tehnologia într-o manieră cu care puţine modele concurente se pot mândri. Acest Coupé preia de la modelul S toate sistemele care îmbunătăţesc manevrabilitatea, dar şi prietenosul şi inovatorul pachet multimedia Connectiviti+, care conţine navigaţie prin satelit pe hard-disc, cu grafică 3D, comandă vocală şi, în mod exclusiv, informaţii din Ghidul Michelin, împreună cu dispozitivul Music Box de 10 GB şi Bose® Sound System. Maşina este echipată şi cu Intelligent Cruise Control (ICC).

G CABRIO

G37 GT Premium Cabrio, 60.700 € TVA inclus
Dat fiind că modelul cu dotările de vârf ale versiunii Premium şi transmisia automată s-a dovedit a fi de departe cea mai populară combinaţie în rândul cumpărătorilor europeni ai modelului cabrio, Infiniti a redus gama pentru 2011 la un singur model extrem de bine echipat. Modelul cabrio cu patru locuri şi o viteză maximă de 250 km/h, cu acoperiş metalic retractabil electric care transformă maşina dintr-un coupé încântător într-un minunat model cabrio în numai 25 de secunde, dispune de noile jante de 19" şi noile culori exterioare oferite opţional. La fel ca în trecut, echiparea standard este completă şi extrem de variată. Aceasta include scaune faţă climatizate, sistem Bose® Sound System cu 13 difuzoare şi boxe personale integrate în tetiere, navigaţie prin satelit Connectiviti+, dispozitiv Music Box pe hard-disc cu o capacitate de a stoca echivalentul a 300 de CD-uri şi sistem Intelligent Cruise Control (ICC). O dotare opţională unică acestui model (la un preţ de 1.050 € TVA inclus) este tapiţeria din piele de culoare Monaco Red şi ornamentul interior din lemn de arţar lăcuit de culoare roşie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.