General Motors face concedieri masive

Producătorul auto american, care deţine 77% ...

General Motors face concedieri masive General Motors face concedieri masive

Divizia sud-coreeană a General Motors intenţionează să elimine 5.000 de locuri de muncă, sau aproximativ 30% din personal, dar să menţină producţia neschimbată dacă autorităţile de la Seul vor fi de acord cu propunerea sa de 2,8 miliarde de dolari pentru operaţiunile aflate pe pierdere, potrivit unui document citat de Reuters.

Producătorul auto american, care deţine 77% din GM Korea, se află în negocieri cu guvernul sud-coreean cu privire la propunerea de restructurare în condiţiile în care banca de stat Korea Development Bank deţine o participaţie de 17%. Principalul partener chinez al GM, SAIC Motor Corp, deţine restul de 6%.

Citeşte şi VW Golf a luat premiul pentru cel mai frumos derapaj în Bucureşti - VIDEO

Citeşte şi După aproape 4 milioane de km parcuşi, acest Mercedes mai are încă destule locuri de văzut [FOTO]

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.