Ghicitoare de weekend: cea mai urâtă replică de Ferrari Enzo?

Iată că misterul care plana asupra acestei replici Ferrari Enzo are un răspuns: la baza acestui tuning stă o maşină familistă, prima generaţie Toyota Avensis. Ceea ce ridică alte semne de întrebare.

Ghicitoare de weekend: cea mai urâtă replică de Ferrari Enzo? Ghicitoare de weekend: cea mai urâtă replică de Ferrari Enzo?

Dacă vorbim de replici de maşini Ferrari Enzo , normal ar fi ca, la baza acestora, să găsim coupe-uri. Nu este cazul pasionatului de faţă, care, în loc să se apuce să modifice o Toyota Celica, de exemplu, pentru a o transforma într-o copie de Ferrari Enzo, a preferat altceva.

Adică să creeze un kit exterior pentru o maşină la care, într-adevăr, nimeni nu s-a gândit: Toyota Avensis. Vorbim de prima generaţie Toyota Avensis, o maşină de la începutul anilor 2000, o familistă cu un aspect simplist şi, cel mai important, cu o caroserie în trei volume.

Cât de ridicolă poate fi o copie de Ferrari bazată pe un sedan? Vedeţi în galeria de imagini.

CUM VI SE PARE REZULTATUL TRANSFORMĂRII ÎN FERRARI ENZO?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.