Gigi Becali şi-a cumpărat unul dintre cele mai puternice şi mai rapide SUV-uri de pe piaţă - GALERIE FOTO

Gigi Becali (61 de ani) este cunoscut pentru faptul ca nu se uita la bani cand vine vorba de maşini.

Gigi Becali şi-a cumpărat unul dintre cele mai puternice şi mai rapide SUV-uri de pe piaţă - GALERIE FOTO Gigi Becali şi-a cumpărat unul dintre cele mai puternice şi mai rapide SUV-uri de pe piaţă - GALERIE FOTO

Gigi Becali (61 de ani) este cunoscut pentru faptul ca nu se uita la bani cand vine vorba de maşini. Cea mai recventă achiziţie din garajul său este un Bentley Bentayga 2019, care costă aproximativ 250.000 de euro. 

GALERIE FOTO

Bentley Bentayga este considerată una dintre cele mai luxoase, mai puternice şi mai rapide SUV-uri de pe piaţă. SUV-ul de 2,5 tone poate să ajungă la 100 km/oră în doar 4 secunde şi atinge o viteză maximă de 301 km/oră. 

Bentayga este animat de un W12 twin-turbo de 6,0 litri, cu 608 ca-putere şi 900 Newtoni-metru, conectat la roţi prin intermediul unei transmisii automate ZF cu opt trepte. Puterea este împărţită tuturor celor patru roţi printr-un sistem de tracţiune integrală.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.