Goodyear - investiţii viitoare consistente în Europa

Goodyear Tire & Rubber Company intenţionează să investească 500 de milioane de dolari în următorii cinci ani în patru unităţi de producţie în Germania şi una în Polonia, ca parte a strategiei de capitalizare a creşterii venitului global.

Goodyear - investiţii viitoare consistente în Europa Goodyear - investiţii viitoare consistente în Europa

Preşedintele Goodyear pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Arthur de Bok, a dezvăluit motivele infuziei de capital: “Afacerea noastră în Europa este în creştere. În Germania vom investi peste 300 de milioane de dolari pentru modernizarea unităţilor de producţie în Fulda, Furstenwalde, Hanau şi Riesa. În Polonia vom investi peste 200 de milioane de dolari în unitatea de producţie din Debica.”

Vom investi, de asemenea, peste 30 de milioane de dolari în Amiens Sud potrivit unei înţelegeri cu sindicatele locale şi asociaţii locali. Înţelegerea va creşte eficienţa fabricii prin intermediul implementării unor noi structuri de schimb, zile de muncă suplimentare în fiecare an şi mai multe ore de muncă în fiecare săptămână.”

În completare la planul pentru Europa, compania a anunţat activitãţi complete de modernizare sau extindere pentru alte locaţii în Statele Unite şi America Latină precum şi realocarea şi extinderea unei noi unităţi de producţie în China.

În cadrul Goodyear din regiunea Europa Orientul Mijlociu şi Africa, compania mai are şi alte unităţi de producţie în Franţa (3), Marea Britanie (2), Luxembourg, Turcia (2) şi Africa de Sud.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.