Goodyear – investiţii viitoare consistente în Europa

Goodyear – investiţii viitoare consistente în Europa

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Știri

Preşedintele Goodyear pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Arthur de Bok, a dezvăluit motivele infuziei de capital: “Afacerea noastră în Europa este în creştere. În Germania vom investi peste 300 de milioane de dolari pentru modernizarea unităţilor de producţie în Fulda, Furstenwalde, Hanau şi Riesa. În Polonia vom investi peste 200 de milioane de dolari în unitatea de producţie din Debica.”

Vom investi, de asemenea, peste 30 de milioane de dolari în Amiens Sud potrivit unei înţelegeri cu sindicatele locale şi asociaţii locali. Înţelegerea va creşte eficienţa fabricii prin intermediul implementării unor noi structuri de schimb, zile de muncă suplimentare în fiecare an şi mai multe ore de muncă în fiecare săptămână.”

În completare la planul pentru Europa, compania a anunţat activitãţi complete de modernizare sau extindere pentru alte locaţii în Statele Unite şi America Latină precum şi realocarea şi extinderea unei noi unităţi de producţie în China.

În cadrul Goodyear din regiunea Europa Orientul Mijlociu şi Africa, compania mai are şi alte unităţi de producţie în Franţa (3), Marea Britanie (2), Luxembourg, Turcia (2) şi Africa de Sud.Comentarii
Inchide